Brad Pitt a vrut sa dea 120.000$ pentru a petrece o seara in compania unei actrite. Afla cine este ea


Brad Pitt isi revine rapid dupa divortul de Angelina Jolie. Actorul a luat recent parte la un eveniment caritabil organizat de Sean Penn si a licitat 120.000 $ pentru a petrece cateva ore in compania frumoasei Emilia Clarke.


Se pare ca Brad Pitt se numara si el printre fanii serialului Game Of Thrones. Actorul a participat la o licitatie caritabila si a fost dispus sa plateasca o suma considerabila pentru a viziona un episod din celebrul serial, dar in compania mamei dragonilor, Emilia Clarke, cea care a dat viata indragitului personaj Daenerys Targaryen. 

 

#bradpitt

A post shared by Hollywood_stars ???????????? (@hollywood__stars) onLicitatia a pornit de la 20.000 $ si, desi a oferit 120.000$, Brad nu a reusit sa isi indeplineasca visul. O persoana necunoscuta din sala a oferit 160.000$ si a castigat astfel licitatia. 

Banii stransi in cadrul acestui eveniment caritabil din Los Angeles vor fi folositi pentru a ajuta Haiti, dupa ce a fost grav afectata in septembrie 2017 de uraganele Irma si Maria.

Fanii serialului Game of Thrones vor fi nevoiti sa-si exerseze rabdarea pentru ca sezonul 8 va fi lansat abia in 2019. Acesta va avea doar 6 episoade, dar se zvoneste ca fiecare va avea in jur de 120 de minute. 
  • Brad Pitt a vrut sa dea 120.000$ pentru a petrece o seara in compania unei actrite. Afla cine este ea

related posts

Modifică setările cookies