Angelina Jolie infloreste de cand s-a despartit de Brad Pitt si si-a facut iubit nou! Cum a aparut la un eveniment


Ne-am obisnuit sa o vedem mereu imbracata in negru, dar Angelina a atras toate privirile la un eveniment la care a participat recent. Actrita a renuntat la tinutele sumbre si a optat pentru o rochie intr-o culoare aprinsa.


Angelina Jolie si-a facut recent aparitia la premiera filmului ”They first killed my father”, in Los Angeles, in cadrul festivalului de film asiatic. Actrita a stralucit la propriu intr-o rochie mustar, iar trasaturile fetei si le-a scos in evidenta cu un ruj corai. 

Aceasta este cea mai reusita aparitie a actritei dupa ce s-a despartit de Brad Pitt si poate fi inca o dovada a faptului ca a reusit sa treaca peste trauma divortului si si-a gasit linistea in bratele unui alt barbat. 
Conform presei tabloide de peste Ocean, Angelia s-a hotarat sa-si refaca viata sentimentala si are deja un iubit, un filantropist in varsta de aproximativ 40 de ani. 


 

Late valentines post!

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie) on


Nici Brad Pitt nu a stat prea mult sa planga dupa relatia cu Angelina. Si in cazul lui, au aparut zvonuri conform carora s-ar fi indragostit de Ella Purnell, o actrita in varsta de 21 de ani!

related posts

Modifică setările cookies