Înainte să divorțeze de Brad Pitt, Angelina și-a facut un tatuaj pentru el. Vezi cum arată


Angelina Jolie și-a ținut ascuns cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut înainte de a divorța de Brad Pitt. Adevărul a ieșit la iveală după ce au apărut imaginile campaniei unui parfum a cărui imagine este chiar faimoasa actriță.


Angelina Jolie și-a arătat pentru prima dată cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut și se pare că acesta este un tribut adus fostului ei soț, Brad Pitt. Vedeta și-a făcut tatuajul înainte să divorțeze și reprezinta coordonatele geografice unde s-au născut copiii ei, dar și Brad Pitt. În timpul unei vacanțe petrecute în Thailanda, Angelina l-a lăsat pe un fost călugăr, Ajar Noo Kanpai, să îi facă tatuajele. Se pare că și Brad și-a făcut atunci un tatuaj în partea stânga a abdomenului, iar călugărul a folosit același pigment de la Angelina, astfel încât să simbolizeze legătura dintre ei.

Aceste tatuaje se spune că sunt populare în rândul vedetelor și ajung să coste câteva sute de dolari. La același fost călugăr au mai apelat și Cara Delevigne și Michelle Rodriguez și se spune că au un rol protector aspura celor care și le fac.

Totuși, pentru Brad și Angelina aceste tatuaje nu le-au purtat noroc, din moment ce în doar câteva luni de când și le-au făcut, s-au hotărât să divorțeze, asta după ce au avut o relație de 12 ani.


 

What's the most exciting thing you did this week?

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie) onBrad și Angelina au împreună șase copii, trei biologici și trei adoptați, cu vârste cuprinse între 8-15 ani. Într-un interviu acordat recent, Angelina a mărturisit că ea și Brad vor fi mereu o familie unită de dragul copiilor, chiar dacă nu mai sunt soț și soție.

related posts

Modifică setările cookies