John Voight, la cuțite cu fiica lui, actrița Angelina Jolie, pe tema războiului declanșat de Israel în Gaza


John Voight nu mai vede nicio rază de speranță în ceea ce privește împăcarea cu fiica sa, Angelina Jolie. Actorul de 84 de ani a taxat-o dur pe aceasta, fiindcă nu ar vedea „gloria și adevărul lui Dumnezeu”.


Războiul dintre Israel și teroriștii Hamas din Fâșia Gaza separă și familii aflate la mii de kilometri distanță de conflictul armat. Actorul John Voight a taxat-o pe fiica sa, Angelina Jolie, după ce aceasta a condamnat în termeni duri bombardamentele Armatei Israelului, care fac victime nevinovate în Gaza. Angelina Jolie i-a făcut pe liderii lumii „complici la crime”.

Aceasta este bombardarea deliberată a unei populații prinse în capcană, care nu are de unde să fugă. Gaza a fost o închisoare în aer liber de aproape două decenii și devine rapid o groapă comună. 40% dintre cei uciși sunt copii nevinovați. Familii întregi sunt ucise

În timp ce lumea urmărește și cu sprijinul activ al multor guverne, milioane de civili palestinieni - copii, femei, familii - sunt pedepsiți și dezumanizați în mod colectiv, în timp ce sunt privați de hrană, medicamente și ajutor umanitar împotriva dreptului internațional. Refuzând să ceară o încetare a focului umanitar și blocând Consiliul de Securitate al ONU să impună unul ambelor părți, liderii lumii sunt complici la aceste crime”, a scris actrița pe Instagram.

Tatăl ei a reacționat pe rețelele sociale, arătând că actrița nu vede „adevărul lui Dumnezeu”. Mai mult, actorul de 84 de ani îi face „proști” pe toți cei care nu susțin demersul Israelului.

Sunt foarte dezamăgit de fiica mea, la fel ca mulți alții, nu înțelege gloria lui Dumnezeu, adevărurile lui Dumnezeu. Armata israeliană trebuie să protejeze pământul Israelului și oamenii săi, acesta e un război. Israel a fost atacat printr-un terorism inuman, copii nevinovați, mame, tați, bunici. Și voi, proștilor, credeți că Israelul este problema? Trebuie să vă uitați la voi și să vă întrebați: Cine sunt eu? Ce sunt eu? Și întrebați-l pe Dumnezeu: Am aflat adevărul sau sunt mințit?”, a spus acesta într-un clip postat online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Voight (@jonvoight)

John Voight are de mulți ani o relație tensionată cu fiica lui. Angelina Jolie l-a respins după ce acesta a părăsit-o pe mama ei. Conform dezvăluirilor din familie, actorul a fost violent cu soția sa. În 2001, Angelina și John Voight au apărut împreună în filmul Lara Croft: Tomb Raider. După acel film, ei nu au mai comunicat aproape deloc.

Actrița a avut probleme și cu fostul soț. Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie din cauza unei moșii din Franța, pe care ea ar fi vândut-o unui oligarh rus, fără acceptul lui.

Fotografii: Getty Images

  • John Voight, la cuțite cu fiica lui, actrița Angelina Jolie, pe tema războiului declanșat de Israel în Gaza

related posts

Modifică setările cookies