Angelina Jolie se mărită. Cine este bărbatul care îi va deveni soţ


Veste tristă pentru fanii cuplulul Brad-Jolie, care sperau din tot sufletul ca preferaţii lor să se împace. Angelina şi-a găsit deja un nou partener şi se pregăteşte deja de nuntă. 


O prietană apropiată de-a actriţei a făcut anunţul. „Se vede de aproape un an cu un filantrop miliardar britanic. În timp, relația lor s-a transformat în dragoste adevărată”, a declarat sursa citată de Life and Style Mag. 

Angelina Jolie le-ar fi povestit prietenilor ca noul ei iubit este un„bărbat bine, distins, îndrăzneț, spiritual și unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-a întâlnit. Este cea mai neașteptată relație a vieții Angelinei, dar ea crede că este bărbatul care i-a fost cu adevărat menit”, a mai declare sursa care a dorit să rămână anonimă.

Brad și Angelina  au divorţat ăn toamna anului 2016. Cei doi au împreună șase copii, trei biologici și trei adoptați, cu vârste cuprinse între 8-15 ani. Într-un interviu acordat recent, Angelina a mărturisit că ea și Brad vor fi mereu o familie unită de dragul copiilor, chiar dacă nu mai sunt soț și soție.  

  • Angelina Jolie se mărită. Cine este bărbatul care îi va deveni soţ

related posts

Modifică setările cookies