Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt ar urma un tratament de schimbare de sex


Are 12 ani și dacă nu am ști că e fetiță, nu am putea ghici niciodată. Shiloh Jolie-Pitt se tunde și se îmbracă exact cu un băiețel, iar fotografiile cu ea nu încetează să-i uimească pe fanii din lumea întreagă. 


Ziarul spaniol ABC scrie că fetița care are doar 12 ani ar urma un tratament hormonal foarte complicat, menit să o ajute în procesul de schimbare de sex. 

Mai multe publicații media au spus că tratamentul cu hormoni a fost inițiat sub îndrumarea Centrului de Chirurgie Younique din Santa Monica. Medicii trebuie să se asigure că trupul micuței Shiloh nu devine mai feminin decât este deja și ca nu va mai fi nevoie de o intervenție chirurgicală majoră la o vârstă mai tîrzie, cum ar fi stimularea mamară.

Shiloh este primul copil biologic al cuplului Jolie-Pitt  și deși s-a născut fată, ea a simțit mereu că vrae să fei băiat, după cum cu declarat în repetate rânduri celebrii ei părinți. 


Citește și: Încă o fiică a Angelinei Jolie se transformă în băiețel. Poartă haine masculine și vrea să fie tunsă scurt


Procesul de schimbare al lui Shiloh a început pe când avea numai 3 ani, atunci când a renunțat la hainele de fete. Brad Pitt a dezvăluit în trecut că Shiloh răspunde doar atunci când este strigată "John". 

"Îi place foarte mult să poarte treninguri și costume. Deci, cel mai adesea, poartă un costum cu cravată și o jachetă sau un trening. Vrea să fie băiat. Așa că a trebuit să îi tundem părul. Îi plac numai lucrurile de băieți. Crede că este la fel că frații ei. Eu cred că este fascinantă prin alegerile pe care le face. Nu sunt genul de părinte care să își forțeze copilul să facă ceea ce nu vrea. Asta ar însemna să fiu un părinte rău. Copiii ar trebui să fie lăsăți să se exprime, fără sa ii judecăm, pentru că asta este o parte importantă din procesul lor de maturizare", povestea Angelina despre Shiloh, în trecut.

 


Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos
 

  • Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt ar urma un tratament de schimbare de sex

related posts

Modifică setările cookies