Leonardo DiCaprio a slăbit spectaculos. Arată din nou ca la 20 de ani!


Leonado DiCaprio nu publică foarte multe fotografii cu el pe Instagram, însă ieri a făcut o excepție.


Leo a publicat o fotografie în care apare alături de Brad Pitt, de pe platourile de filmare ale producției ,,Once Upon A Time Tn Hollywood", în regia lui Quentin Tarantino.

DiCaprio îl joacă pe fostul star TV Rick Dalton, în timp ce Pitt îl portretizează pe Cliff Booth, amicul apropiat al lui Rick Dalton şi dublura sa în cascadorii, iar amândoi se străduiesc să reuşească la Hollywood. Acesta ar fi, pe scurt, subiectul filmului pentru care filmează cei doi, scrie site-ul Variety.

Fotografia publicată de actor a atras, însă, atenția fanilor din alt motiv, fără legătură cu zona cinematografică. Mai precis, fanii au remarcat că Leo a slăbit foarte mult și nu au întârziat să lase comentarii în care îi spun că arată din nou ca la 20 de ani. 
 

 

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on


Comentariile lor vin în contextul în care actorul a pendulat foarte mult în ultimii ani între perioade în care a avut o greutate relativ normală și perioade în care s-a îngrășat foarte mult.

Regizorul Quentin Tarantino a descris filmul în care va juca Leo ca având loc în "Los Angeles al anului 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului". 
 
Distribuţia filmului îl mai cuprinde pe legendarul Al Pacino, care joacă rolul agentului lui Dalton, în timp ce Margot Robbie joacă rolul vecinei lui Dalton, actriţa Sharon Tate. De asemenea, în film vor mai apărea și Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins, Keith Jefferson sau Nicholas Hammond.
  • Leonardo DiCaprio a slăbit spectaculos. Arată din nou ca la 20 de ani!

related posts

Modifică setările cookies