Nu se mai satura unul de celalalt. Leonardo Dicaprio si iubita lui, pozati in ipostaze tandre


Nina Agdal se poate considera o femeie norocoasa si implinita din toate punctele de vederel, la doar 24 de ani. Cu o cariera de succes, un barbat celebru care o iubeste si un aspect fizic ce o plaseaza in topul celor mai sexy femei din lume.


Modelul Sports Illustrated se iubeste cu unul dintre cei mai vanati burlaci de la Hollywood, Leonardo Dicaprio, in varsta de 41 ani. Un adevarat Casanova, Leo a avut nenumarate iubite, care de care mai frumoase, dar cu Nina actorul pare sa fie cat se poate de tandru.

Nici Nina Agdal nu se afla la prima relatie cu o celebritate, modelul avandu-i parteneri, in trecut, pe Adam Levine si Max George, solistul trupei "The Wanted".

Este recunoscuta pentru formele apetisante si lipsa de inhibitii de care da dovada si ii incanta de fiecare data pe fanii ei, postand pe contul personal de Instagram imagini cel putin incitante. Drept dovada, pagina ei de Instagram are peste 1 300 000 de followeri.


Leo si Nina sunt impreuna de cateva luni deja, dar ceea ce ia facut sa se lase fotografiati in ipostaze tandre a fost un accident de masina in care au fost implicati.

Se pare ca masina in care se aflau cei doi s-a lovit cu o alta masina din trafic, daunele materiale fiind destul de semnificative. Leo s-a grabit sa-si impace iubita, dar a avut grija si de femeia din cealalta masina, asigurandu-se ca nimeni nu a patit nimic.

Leo a fost fotografiat in timp ce isi mangaia si imbratisa iubita, iar paparazzi n-au pierdut ocazia de a-i fotografia din toate unghiurile.


Sursa foto: Splash

Vezi mai multe imagini aici: 

  • Nu se mai satura unul de celalalt. Leonardo Dicaprio si iubita lui, pozati in ipostaze tandre

related posts

Modifică setările cookies