Tanara de pe care iubitul nu-si poate dezlipi mainile a surprins din nou. Cat de sexy a fost Nina Agdal la un eveniment


La 23 de ani, Nina Agdal se poate considera o femeie norocoasa si implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera de succes, un barbat care o iubeste, iar aspectul fizic o plaseaza in topul celor mai sexy femei din lume.


Modelul Sports Illustrated a fost prezenta la defilarea 2016 BCBG Max Azria din cadrul New York Fashion Week, ocazie cu care a reusit sa intoarca privirile celor prezenti la eveniment.

Cu un chip fotogenic, un par perfect, machiaj discret, dar potrivit pentru ouftit-ul sau si o tinuta care i-a pus in valoare atuurile fizice, Nina Agdal a demonstrat inca o data de ce este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume.

Tanara de origine daneza a purtat o rochie maro deschis, foarte scurta, la care a accesorizat o pereche de cizme negre, peste genunchi si o jacheta de piele, asocierea acestor obiecte vestimentare creand outfit-ul perfect: simplu, dar provocator. 

Nina Agdal va aparea si in numarul din 2016 al celebrei reviste Sports Illustrated, ocazie cu care a vorbit despre programul pe care l-a avut inainte de sedinta foto.

"Mi-am intensificat putin activitatea fizica. De obicei, merg la sala de sase ori pe saptamana, dar acum am mers in fiecare zi", a povestit blonda pentru people.com.

In plus, Nina a marturisit in trecut ca articipa la celebrele tabere de tip "bootcamp", unde este supusa unui program riguros de exercitii fizice. "Fac intre 20 si 30 de minute de cardio, spinning si bicicleta eliptica", a spus aceasta.

  • Tanara de pe care iubitul nu-si poate dezlipi mainile a surprins din nou. Cat de sexy a fost Nina Agdal la un eveniment

related posts

Modifică setările cookies