Iubita lui Leo Dicaprio, imagini incendiare la plaja. Cum arata modelul care l-a cumintit pe cel mai ravnit burlac


Are 24 de ani si o cariera de model care se afla pe val, insa trebuie sa fi fost totusi greu sa il cucereasca pe unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nina Agdal, iubita lui Leonardo Dicaprio, a pozat in ipostaze incendiare, iar fanii cuplului sunt in extaz.


Desi diferenta de varsta dintre ei este notabila, Dicaprio avand 42 de ani, cu 18 ani mai multi decat iubita sa, cuplul pare unul puternic, iar relatia lor devenind cunoscuta inca din vara anului 2016.

Tanara este model, iar corpul sau nu este deloc unul pe care barbatii, dar si femeile, l-ar putea ignora cu usurinta. Un adevarat Casanova, Leo a avut nenumarate iubite, aproape toate modele, dar cu Nina actorul pare sa fie cat se poate de tandru, fotografii surprinzandu-i deseori in ipostaze romantice.

Si Nina a avut ale relatii cu persoane celebre, modelul avandu-i parteneri, in trecut, pe Adam Levine si Max George, solistul trupei "The Wanted".  Originara din Danemarca, Nina are trasaturi greu de confundat, iar ipostazele in care se lasa fotografiata aprind imaginatia fanilor.

Ultimul pictorial al modelului vorbeste de la sine. Vezi si tu imaginile in galeria foto de mai jos:

  • Iubita lui Leo Dicaprio, imagini incendiare la plaja. Cum arata modelul care l-a cumintit pe cel mai ravnit burlac

related posts

Modifică setările cookies