Ajunsese sa fie ironizat pentru look-ul sau neingrijit si pentru kilogramele in plus. Cum arata acum Leonardo DiCaprio


Pana sa castige mult ravnitul Oscar pentru rolul din "Revenant", Leonardo DiCaprio ajunsese de rasul internetului. Era ridiculizat pentru ca a ratat Oscarul de cinci ori, dar si pentru ca avea un look neingrijit, care nu il caracteriza deloc.


In timpul filmarilor pentru The Revenant, Leonardo DiCaprio s-a ingrasat considerabil si si-a lasat o barba care ii scadea mult sex appealul :) Nici dupa ce s-au incheiat filmarile nu s-a straduit prea tare sa slabeasca, etalandu-si deja celebrul "dad bod" (corp de tatic), insa si-a ras barba stufoasa.

In prezent, sex simbolul anilor 2000 pare sa fi revenit la look-ul care l-a consacrat: slim fit:) Leo a fost fotografiat de paparazzi alaturi de bunul sau prieten Tobey Maguire pe strazile din New York. Imbracat lejer, intr-o pereche de bermude si un tricou simplu, Leo pare sa fi dat jos kilogramele in plus.

In ultima perioada, Leonardo DiCaprio s-a ocupat mai mult de mediul inconjurator, decat de cariera sa cinematografica. Se stie ca actorul este un activist care lupta pentru diverse cauze legate de mediul in care traim.

In aprilie, DiCaprio si cateva de zeci de mii de americani au defilat la Washington de la Capitoliu si pana la Casa Alba, pentru a marca importanta luptei impotriva incalzirii globale si pentru a denunta politicile retrograde demarate de presedintele Donald Trump in aceasta chestiune.

”Marsul pentru clima” a avut loc intr-un context politic agitat, in cea de-a 100-a zi a presedintiei lui Donald Trump, un miliardar climatosceptic, care a fost vizat de numeroase sloganuri si extrem de criticat de catre manifestanti. Leonardo DiCaprio a participat la acest mars, insotit de un grup de amerindieni.

”Incalzirea globala e reala”, afisa o pancarta pe care starul hollywoodian o tinea in fata sa. ”Trump revine asupra legilor deja adoptate, vorbeste despre iesirea SUA din Acordul de la Paris (din decembrie 2015, n.r.), incearca sa relanseze industria petrolului si a carbunelui, desi acestea sunt in declin, tot ce face este in opozitie cu lucrurile pe care ar trebui sa le faca”, a declarat Robert Siegel, un inginer din New York care a venit la Washington pentru a participa la acest mars.

  • Ajunsese sa fie ironizat pentru look-ul sau neingrijit si pentru kilogramele in plus. Cum arata acum Leonardo DiCaprio

related posts

Modifică setările cookies