Emily Burghelea trece prin clipe grele, după ce a suferit un accident îngrozitor în vacanță. Vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală la cap, iar cum este în proces de vindecare. Întreaga familie a fost alături de ea în această perioadă, chiar și tată ei a vizitat-o, deși nu sunt foarte apropiați.

Emily Burghelea s-a revăzut cu tatăl ei

Vedeta a publicat o fotografie rară cu tatăl ei, pe Instagram. Aceasta le-a povestit urmăritorilor săi că se vede rar cu părintele ei, de cele mai multe ori atunci când viața îi obligă să fie împreună.

Părinții lui Emily Burghelea au divorțat când era foarte mică, iar relația cu tatăl ei nu a fost niciodată una închegată. După accidentul suferit, în care blondina aproape și-a pierdut viața, tatăl ei a venit la București pentru a fi alături de ea în aceste momente grele.

Emily a publicat pe Instagram o fotografie în care apare ea, copiii și tatăl ei, precum și un mesaj emoționant.

„Mereu ma emotionez foarte tare cand il vad pe tati si imi pare rau ca ne vedem rar, doar cand viata aproape ne obliga sa fim impreuna 🥹😅

Ai mei sunt despartiti de cand eram eu mica si mereu am suferit din cauza asta dar in momente ca acestea realizez ca nimic altceva nu mai conteaza iar unele lacrimi pot fi sterse doar de tata ♥️”,
a scris Emily, pe Instagram.

Amedeea și Damian se înțeleg de minune cu bunicul lor. Ba chiar s-au distrat pe cinste, bărbatul fiind foarte apropiat de copii, căci meseria lui este de așa natură încât lucrează cu copiii, fiind profesor de Matematică.

Sursă foto: Instagram