Emma Watson si Miles Teller, furiosi ca nu joaca in La La Land. Motivul pentru care au ratat un film de Oscar


Musicalul romantic "La La Land" a primit 14 nominalizari la premiile Oscar, performanta la care au ajuns in istoria filmului doar doua productii - "Titanic" (1997) si "All About Eve" (1950). 


Iar actorii principal din film, Ryan Gosling si Emma Stone, au fost nominalizati pentru cele mai bune roluri principale masculin si feminin. In aceste conditii este firesc ca Emma Watson si Miles Teller sa fie destul de frustrati, mai ales ca ei au fost primele alegeri pentru rolurile principale din La La Land.

Deja La La Land a fost marele castigator la Globurile de Aur, iar acum tocmai a obtinut si premiul pentru cel mai bun film, in cadrul Premiilor sindicatului producatorilor din America. Si de toata gloria se bucura Emma Stone si Ryan Gosling, actorii din rolurile principale.

Totusi, nu ei au fost prima alegere a producatorilor, ci Emma Watson si Miles Teller. Potrvit tabloidelor internationale, acestia din urma ar "furiosi" ca au ratat un film de Oscar sii ii invinuiesc pe agentii lor pentru un asemenea esec. 

A iesit totusi la iveala motivul pentru care cei doi nu au ajuns totusi sa joace in La La Land: pretentiile lor exagerate!
"Lui Teller i-au oferit 4 milioane ca sa joace in Lala Land, dar el a vrut 6", a spus o sursa.

In ceea ce o priveste pe Emma Watson, se pare ca a avut niste pretentii exagerate, cum ar fi ca repetitiile pentru film sa aiba loc la Londra. "Producatorii s-au dat peste cap ca sa lucreze cu ea, insa in final ea a simtit ca filmul nu e ceea ce trebuie pentru ea", a spus o sursa.


  • Emma Watson si Miles Teller, furiosi ca nu joaca in La La Land. Motivul pentru care au ratat un film de Oscar

related posts

Modifică setările cookies