Era cea mai exotica prezenta din trupa A.S.I.A, si are o mama pe masura! Cum arata mama frumoasei Sorana, pe care oricine ar putea-o confunda drept sora ei


De Craciun, vedetele obisnuiesc sa transmita multumiri sau urari publice celor mai importante persoane din viata lor. Sorana Darclee Moga, fosta membra A.S.I.A. a ales sa-i aminteasca mamei ei cat de mult o iubeste.


"Modelul meu in viata? Mama mea. Viata ei nu a fost niciodata usoara dar nu a incetat pentru nici o secunda sa lupte si sa zambeasca. Te iubesc, mami.", a scris frumoasa bruneta ieri pe Facebook, postand o fotografie cu mama ei.

In imagine, cele doua stau pe niste scaune frumos scuptate, din lemn, si zambesc relaxate si fericite in obiectivul aparatului. Mama poarta un palton bej si o esarfa multicolora, iar Sorana un trenci crem si o esarfa gri cu albastru.

Atat Sorana, cat si mama ei sunt bruneta si au un zambet molipsitor. Nu stim ce varsta are mama Soranei, dar cu siguranta multa lume o considera sora ei.

"Semni bine cu ea! Te pup, baby doll!", i-a scris cineva. "Asa mama, asa fiica, tinere si frumoase", i-a scris un admirator. "O mamica frumoasa si o fiica la fel de frumoasa", a mai comentat cineva.

related posts

Modifică setările cookies