Este unul dintre cei mai infricosatori cantareti din lume. Cum arata Marilyn Manson nemachiat 


Desi infatisarea lui scenica ii pune pe fuga pe cei mai slabi de inger, Marilyn Manson a avut, de-a lungul carierei sale numai iubite frumoase: actrita Rose McGowan, modelul Dita Von Teese, actrita Evan Rachel Wood. Nici ultima lui iubita nu face nota discordanta de la acest tipar.


De doi ani, controversatul vocalist heavy-metal se iubeste cu modelul si fotograful Lindsay Usich, in varsta de 32 de ani.

Cei doi au aparut in public pentru prima data in august 2010, cand Manson abia se despartise de logodnica lui de la vremea respectiva, actrita Evan Rachel Wood.

In 2011, cei doi au fost fotografiati impreuna la numeroase petreceri, expozitii sau premiere de film si chiar la o petrecere de Craciun, intarind speculatiile ca ar forma un cuplu. Lindsay a devenit, apoi, subiectul a numeroase fotografii si picturi expuse pe site-ul lui Manson.

Anul trecut relatia celor doi a devenit oficiala, dupa ce modelul l-a insotit peste tot in turnee si dupa ce cantaretul si-a petrecut ziua de nastere doar in compania roscatei. Desi anul trecut a lasat sa se inteleaga ca s-ar fi despartit, acestia au fost surprinsi impreuna, iar pe retelele de socializare posteaza fotografii de cuplu.

 

Dinley.

O fotografie postată de Marilyn Manson (@marilynmanson) pe

Se pare ca Usich este autoarea copertei ultimului album al lui Manson, "Born Villain", precum si a numeroase alte fotografii ale cantaretului folosite in ultimul lui turneu. 

  • Este unul dintre cei mai infricosatori cantareti din lume. Cum arata Marilyn Manson nemachiat 

related posts

Modifică setările cookies