Este unul dintre cele mai celebre picioare din istorie, dar nimeni nu stia cui ii apartine pana acum. Descopera ce actrita celebra a pozat pentru afisul filmului "The Graduate"


Pana recent, toti cinefilii iubitori ai filmului "The Graduate" au crezut ca piciorul sexy care apare in materialele promotionale ii apartinea lui Anne Bancroft, cea care o interpreta pe doamna Robinson. S-a descoperit ca este, vorba, de fapt, despre o vedeta din serialul "Dallas".


Linda Grey, interpreta personajului Sue Ellen din "Dallas" a dezvaluit marti, in emisiunea "Anderson Live", ca ea este cea care a pozat pentru celebrul poster.
 

Sedinta foto a avut loc in 1967, intr-o zi in care actrita din rolul principal, Anne Bancroft, a lipsit de pe platoul de filmare. Pe vremea respectiva Linda era necunoscuta la Hollywood si lucra ca model. Iar pentru respectiva poza a primit suma de 25 de dolari.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ulterior, Linda a renuntat la modelling si si-a incercat norocul in actorie, unde a cunoscut succesul datorita celebrului ei persona din "Dallas".

Actrita si-a reluat rolul Sue Ellen anul trecut, cu ocazia reluarii serialului, al carui al doilea sezon a avut premiera saptamana aceasta in SUA. Si, la cei 71 de ani ai sai, trebuie sa recunoastem ca Linda arata excelent!


 

  • Este unul dintre cele mai celebre picioare din istorie, dar nimeni nu stia cui ii apartine pana acum. Descopera ce actrita celebra a pozat pentru afisul filmului The Graduate

related posts

Modifică setările cookies