Experti in farse: Busu a compromis concediul unui coleg, iar Doinita Oancea s-a dat drept grav bolnava EXCLUSIV!


Prezentatorul rubricii Vremea de la Pro TV si interpreta Minodorei din „State de Romania” nu au emotii de 1 aprilie. Cei doi nu se incadreaza in categoria „pacalitilor”, insa la capitolul farse pe care le pun la cale sunt experti.


„Nu era de 1 aprilie, dar e printre putinele farse pe care le-am facut vreodata. Eram deja cocsar si la modă era ca lumea sa mearga la mare cu bilet prin sindicat. Eram la Mamaia, parca, si mai multi de la combinatul din Hunedoara luaseram cu asalt plaja. Printre noi, era si unul mai talamb, trebuie s-o spun, mai necopt la minte desi era venit cu sotie, soacra si copii dupa el. Si se tinea doar de glume proaste, genul acela de enerveaza pe toata lumea, dar el se crede simpatic. Mai si radea de unul singur la glumele lui. Cum pe plaja erau difuzoare, am mers si am dat urmatorul anunt: „tovarasul Pandele X, sa se prezinte de urgenta la combinat, pentru ca a luat cu el cheile de la furnal, iar oamenii nu pot intra la munca.” Recunosc, am profitat de faptul ca mereu cara cu el cheile de la vestiare. Si chiar s-a dus disperat la gara, sa ia trenul spre Hunedoara. Si dus a fost! Acum, parca imi pare rau, sper sa ma fi iertat, dar asta a fost”, povesteste Florin Busuioc.

Nici Doinita Oancea nu se lasa mai prejos. “Intr-un an, de 1 aprilie, am facut o farsa morbida! Le-am zis unor prieteni ca am o boala rara si nu stiu cat mai am de trait. Vroiam sa le testez reactiile! In cele din urma totul s-a transformat intr-o discutie amuzanta!”, isi aminteste actrita.


 

related posts

Modifică setările cookies