Familia Columbeanu s-a mărit: “Este vedeta familiei acum”


Familia Columbeanu s-a mărit cu un nou membru. Irinuca a primit cadou o nouă pisică pe care a făcut-o deja celebra pe rețelele de socializare. Fetița în vârstă de 11 ani, care avea deja o pisica maidaneza gri cu alb, a mai primit una cu blănița roșcată din partea tatălui ei.


Irinuca își dorea foarte mult timp o a două pisica, și se aștepta să o primească de ziua ei, în luna ianuarie, dar Columbeanu i-a îndeplinit dorința abia acum. Irina a primit în dar o pisica maidaneză cu blănița roșcată, iar fetița o îndrăgește atât de mult încât i-a făcut și un cont de Instagram, care a adunat deja peste 13.000 de urmăritori. Fiica lui Columbeanu își descrie pisica astfel: “este un drăgălaș ghemotoc de blăniță” și a numit-o Fluffy.


 

@fluffy.irina <—FOLLOW MY CAT❤️❤️❤️????

A post shared by Irina Columbeanu ♡ (@irina_unicorns) onCei care o urmăresc pe Irina pe rețelele de socializare i-au complimentat pisica: “E super adorabilă”, “Fluffy ești cea mai drăgălașă pisisca”, “Este foarte frumoasă.... Seamănă cu tine, Irina!”, “Ea este cea mai frumoasă pisicuță din lume” și “E cea mai cute și cred că și pufoasă pisicuuutaaaaaa!”. 

Irina se bucură de o popularitate tot mai mare pe rețelele de socializare. Pe Instagram este urmărită de peste 77.000 de persoane, iar pe YouTube este deja un vlogger faimos cu o comunitate de peste 172.000 de persoane.


 

❤️✨

A post shared by Irina Columbeanu ♡ (@irina_unicorns) on


 

@monicagabor888 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Irina Columbeanu ♡ (@irina_unicorns) on


Pe măsură ce înaintează în vârstă, Irina aduce tot mai mult cu mama ei, Monica Gabor. Fanii au remarcat și ei acest lucru, iar comentariile de genul “Semeni pe mama ta” sunt tot mai dese pe profilul ei de Instagram.

related posts

Modifică setările cookies