Monica Gabor, criticata dur pe retelele de socializare. Nimeni nu se astepta sa spuna asta despre Irinel Columbeanu


Desi fiica ei a iertat-o pentru faptul ca a parasit-o, atunci cand era mica si s-a mutat in America impreuna cu un barbat, fanii inca ii poata pica Monicai si o ataca pe retelele de socializare. 


Monica Gabor si-a rezolvat problemele cu familia si acum pare sa aiba o legatura foarte frumoasa cu fiica ei, Irina. Totusi, imaginea ei publica inca nu a reusit sa si-o spele. Asa se explica faptul ca unii inca ii scriu mesaje rautacioase pe contul de Instagram. “Sa-i pupi talpile lui Columbeanu” si “Iti place mare, gata crescuta” sunt cateva comentarii postate recent, asta dupa ce Monica s-a tot laudat cu Irina pe retelele de socializare. Monica nici nu sterge aceste mesaje, dar nici nu le raspunde rautaciosilor. In schimb, nu este indiferenta in fata comentariilor pozitive. 
Cineva i-a scris pe Instagram “Felicitari pentru Irina si pentru ca ai o asemenea fiica si ai ales tatal potrivit”. Reactia vedetei la acest mesaj a uimit pe toata lumea. Vedeta a marturisit ”da, am ales cel mai bun tata”. In ciuda neintelegerilor dintre ea si Irinel, se pare ca Monica este constienta de faptul ca acesta i-a oferit o educatie foarta buna micutei. 

In incercarea de a se apropia de cei care o urmaresc pe retelele de socializare, Monica a mai transmis urmatorul mesaj: “multumesc din suflet tuturor care fac efortul de a-mi scrie ceva incurajator”.
In ceea ce priveste relatia pe care o are in prezent cu Irina, Monica a spus tot pe Instagram: “nu vreau ca fetita mea sa imi calce pe urme. Vreau sa ajunga mai departe decat am visat eu vreodata”. I-a transmis si fiicei ei un mesaj induiosator: “iti promit asta: indifferent cine intra in viata ta, o sa te iubesc mai tare decat oricare dintre ei”.

related posts

Modifică setările cookies