Fără Kate, dar cu zâmbetul până la urechi! Prințul William a recunoscut că a încălcat o regulă regală majoră în timpul vizitei sale pe plaja Fistral din Cornwall


Zilele trecute, prințul William a vizitat plaja Fistral din Cornwall, unde a recunoscut că a încălcat o regulă regală majoră. 


Ducele de Cornwall și-a exprimat nerăbdarea de a-și schimba ținuta formală cu un costum de neopren și de a intra în valuri, însă a fost nevoit să-și respecte programul și îndatoririle regale. Îndatoriri care se pare că l-au ținut departe și de fratele său, care se afla în acel moment în Regatul Unit pentru a promova Jocurile Invictus.

În timp ce William se plimba pe plaja din Fistral alături de reprezentanți ai organizațiilor locale care lucrează pentru a promova siguranța în mare și pe plaje, William s-a distrat alături de câțiva puști veniți să să-l salute și să se fotografieze cu el.

William nu s-a putut abține să nu încalce puțin regulile atunci când Phoenix Kanes, un băiețel în vârstă de nouă ani, l-a rugat să îi semneze ghipsul.

După cum relatează Mirror, William i-a șoptit băiatului: „Shhh, să nu spui nimănui. Nu am voie să fac asta!”.

Protocolul regal le interzice membrilor să dea autografe sau să semneze pe obiectele personale ale oamenilor. Soțul lui Kate Middleton i-a făcut însă o mare bucurie puștiului și i-a semnat ghipsul.

Nu este prima dată când un membru al familiei regale încalcă această regulă. Anul trecut, Kate a dezvăluit la Chelsea Flower Show că nu i s-a permis să-și lase semnătura pe desenele copiilor, însă ea le-a lăsat totuși o mică amintire. Și regele Charles se scuză de fiecare dată când este rugat să semneze un autograf explicându-le fanilor regali că nu are voie să facă acest lucru.

Foto: Profimedia Images

 

 

  • Fără Kate, dar cu zâmbetul până la urechi! Prințul William a recunoscut că a încălcat o regulă regală majoră în timpul vizitei sale pe plaja Fistral din Cornwall

related posts

Modifică setările cookies