"Fara sani exista paradis". Carmen Villalobos revine pe micile ecrane, in continuarea rolului din indragita telenovela


Telenovela "Fara sani nu exista paradis" a fost extrem de urmarita de publicul din Romania, iar acum cei de la Fox Telecolombia filmeaza o continuare a serialului. "Fara sani exista paradis"  o arata pe Catalina, al carui rol a fost jucat de frumoasa Carmen Villalobos, intr-o serie de noi aventuri.


Se pare ca atat vechii actori din serial, cat si o parte dintre veteranii telenovelelor se pregatesc intens de filmari si posteaza adesea imagini in care apar impreuna.

Carmen Villalobos, devenit cunoscuta in randul publicului din Romania in urma telenovelelor in care a jucat si care i-au adus o multime de admiratori, va aparea in episoadele nului serial. Dupa productia "Saracii tineri bogati", in care bruneta era inca o adolescenta, telenovela "Fara sani nu exista paradis" a aratat-o intr-un personaj nou, plin de provocari, asa cum pare a fi si cel de acum, din continuarea telenovelei. 

Carmen s-a transformat treptat intr-o femeie cu aparitii impecabile, iar ultimele imagini cu ea o arata cat se poate de sexy si de increzatoare.
 

  • Fara sani exista paradis . Carmen Villalobos revine pe micile ecrane, in continuarea rolului din indragita telenovela

related posts

Modifică setările cookies