Fata nevazuta a divelor de telenovele. Cum arata cele mai indragite actrite fara pic de machiaj pe fata


Sunt luate drept etalon de frumusete si ridicate la rand de sex-simboluri de milioane de oameni. Ce se intampla insa cand isi dau jos cea mai de pret masca din industria showbiz-ului, adica machiajul?


Adolescente, tinere si femei adulte din intreaga lume au ajuns sa-si deterioreze pereceptia de sine vazand imaginile impecabile cu vedetele lor preferate in reviste, pe covorul rosu sau la televizor.

Citeste si: 5 mituri despre pilula contraceptiva

Milioane de reprezentante ale sexului frumos se cred prea slabe, prea grase, prea ridate sau prea acneice si isi doresc sa semene cu ele, fara sa-si dea seama ca pana si cele mai hot dive ale momentului sunt... oameni. Cu imperfectiuni pe chip, sprancene pensate gresit, cearcane sau pungi sub ochi, nume mari din lumea telenovelelor ca  Thalia, Natalia Oreiro, Anahi sau Maite Perroni demonstreaza insa ca sunt al fel ca noi toate.

Iata-le pe cele mai populare artiste de telenovela fara pic de fard pe fata. Nu uita sa ne spui cine, in opinia ta, arata cel mai bine si cel mai rau fara interventia stilistilor:

Thalia

Anahi

Dulce Maria


Maite Perroni


Angelique Boyer


Natalia Oreiro


Edith Gonzalez

  • Fata nevazuta a divelor de telenovele. Cum arata cele mai indragite actrite fara pic de machiaj pe fata

related posts

Modifică setările cookies