Femeia care refuza sa imbatraneasca. Are 71 de ani, dar arata de 35. Uite-i chipul


Auzim sau citim adesea ca un stil de viata sanatos ne poate pastra tineretea pe termen nelimitat. O femeie din America este dovada vie a acestui fapt.


Annette Larkins este o afro-americana in varsta de 71 de ani, care pare ca abia a implinit 35. Tenace, plina de energie si intr-o forma pe care multe tinerele si-o doresc, femeia si-a creat un adevarat renume si a fost poreclita "cea care refuza sa imbatraneasca".

Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani - FOTO

Secretul tineretii ei fara de batranete? Stilul de viata sanatos si adoptarea diete raw, pe care o promoveaza de fiecare data cand are ocazia.

Pentru a arata cu 36 de ani mai tanara, Annette a spus "nu" medicamentelor si alimentelor procesate, pline de grasime zaharuri si E-uri si a optat in schimb pentru ceea ce unii numesc "mancare vie".

Larkins mananca numai legume, fructe si seminte pe care nu le gateste sau le altereaza prin incalzire si spune ca datorita lor arata atat de bine la 71 de ani.

Annette nu are niciun fel de interventie chirurgicala sau cosmetica si se mandreste cu acest lucru atat in cadrul propriei emisiuni, dar si in alte productii televizate, care o au adesea ca invitata.

Povestea vedetei care la doar 23 de ani si-a facut deja 19 operatii estetice. Vezi cum a ajuns sa arate acum - FOTO

Mai jos ai cateva interviuri cu ea. Ramane sa ne spui ce parere ai despre dieta alternativa pe care a adoptat-o si felul in care arata:

related posts

Modifică setările cookies