Fetele lui Stallone cuceresc lumea modelingului. Sunt incredibil de frumoase!


Cele trei fiice ale celebrului Sylvester Stallone au ajuns la varsta la care incep sa isi croiasca singure un drum in viata. Cum era de asteptat, tinerelor le-a fost foarte simplu sa se faca remarcate in industria modei. De aici si pana la defilarile pe podiumurile celor mai cunoscute case de moda, a mai fost un singur pas.


Ne-am obisnuit deja ca in industria modei sa isi faca simtita prezenta copiii de vedete, iar fiicele de 15, 19 si 21 de ani ale lui Stallone nu fac exceptie, mai ales ca mama lor, Jennifer Flavia, este fost model.


 

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on


Scarlet, Sistine si Sophia au toate calitatile pentru a-si construi un nume in moda. Prin urmare, le-a fost extrem de simplu sa se faca remarcate intr-o lume din care fac parte unele dintre cele mai frumoase femei. 

Popularitatea celor 3 poate fi usor contorizata si pe retelele de socializare. Sophia (21 ani) si Sistine (19 ani) au comunitati de peste 546.000 de persoane fiecare, iar mezina, Scarlet (15 ani), le prinde rapid din urma, avand o comunitatea de peste 333.000 de persoane.


 

????

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on


 

Had so much fun shooting w/ @lflarchmont @lfstores⚡️⚡️ #lfsale #onlysaleoftheseason

A post shared by scar (@scarletstallone) on


Se pare ca fetele au mostenit calitatile mamei lor si vor sa ii calce pe urme. Despre actorie nu poate fi vorba pentru ca, fetele au declarat ca nu au talent actoricesc.


 

genes on jeans

A post shared by scar (@scarletstallone) on


Totusi, Stallone este cel care are grija ca fetele sa aiba o rutina de fitness si tot el este cel care le-a invatat cateva tehnici de autoaparare, astfel incat sa stie ca sunt in siguranta in orice imprejurare.

  • Fetele lui Stallone cuceresc lumea modelingului. Sunt incredibil de frumoase!

related posts

Modifică setările cookies