Fetita-minune din "Familia Addams", aparitie de senzatie intr-o rochie mini. Cum arata Wednesday Addams acum


Micuta Wednesday este acum mama si cu greu poate fi recunoscuta de cei care nu stiu ca ea este fiica infricosatoarei familii Addams.


Christina Ricci face parte din generatia copiilor-minune de la Hollywood de la inceputul anilor '90. Tanara a jucat in filme celebre precum "Addams Family" sau "Casper", unde a adus la viata personaje care in prezent nu ii mai seamana aproape deloc.

Actrita a participat la Premiile Emmy si a impresionat cu alegerea ei vestimentara, stilul sofisticat si plin de bun gust, dar si silueta dobdandita dupa nastere. Imbracata intr-o little black dress, Ricci a pozat plina de incredere si mai apoi s-a retras din fata fotografilor pentru a se putea bucura de gala.

Christina este casatorita cu James Heerdegen din luna octombrie a anului 2013. Ceremonia a avut loc la Harold Pratt House And Peterson Hall, in Manhattan, dupa o relatie de doi ani, iar cei doi au devenit parintii unui baietel in 2015.

Proaspata mamica si-a pastrat insa silueta, urmele sarcinii fiind invizibile pe corpul sau. Acum, Christina arata chiar foarte bine, parul blond si silueta miniona ajutand-o sa aiba o aparitie angelica, la varsta de 37 de ani.


  • Fetita-minune din Familia Addams , aparitie de senzatie intr-o rochie mini. Cum arata Wednesday Addams acum

related posts

Modifică setările cookies