Fiica lui Eros Ramazzotti, vedetă pe Instagram. Cum arată tânăra cu 1,5 milioane de admiratori


Aurora Ramazzotti este fiica lui Eros Ramazzotti și a lui Michelle Hunziker. 


Aurora, fiica lui Eros Ramazzotti (54 de ani) și a lui Michelle Hunziker (41 de ani), se află, de ani buni, în lumina reflectoarelor. Aceasta s-a născut pe 5 decembrie 1996 și, deși moștenește talentul tatălui său în materie de muzică, a devenit celebră grație imaginilor postate pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breve storia di Aurora a Pig Island: Arriviamo. @kingcerz si fionda su un maialone che sguazza solitario in acqua per scattare delle foto. Io dalla barca osservo questi esseri pelosi. Scendo, titubante, notando con piacere la loro tendenza a fare la cacca circa ogni trenta secondi. Mentre mi inserisco in acqua sento provenire da dietro di me un agglomerato di grugniti misti. Mi giro e vedo un maialone inferocito (che poi dopo ho scoperto chiamarsi JAY-Z) attaccare un altro maialino. Penso per via di un furto di cibo (cose da maiali..) Dopo l’intervento della nostra guida (esperta di lotte maialesche) noto che l’episodio non scalfisce minimamente nessuno dei presenti. Io invece, traumatizzata, mantengo una distanza di sicurezza da ogni maiale che incroci la mia strada di lì in avanti. ????????

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

Aurora se poate lăuda, la ora actuală, cu aproape 1,5 milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare, în timp ce tatăl ei, Eros, are doar 1,2 milioane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

Aflată în lumea showbiz-ului de mult timp, aceasta se gândește încă să urmeze o facultate, exprimându-și preferința pentru sociologie. ”Simt nevoia să studiez, să învăț, dar nu știu dacă am timp să mă ocup și de asta și de muzică”. Celor care o întreabă dacă nu preferă o carieră în televiziune, Aurora le răspunde, conform grazia.it: „Ideal ar fi să urmez o carieră ca a mamei mele, dar eu nu sunt la fel de frumoasă precum ea”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

Aurora Ramazzotti cântărește 52 de kilograme, la o înălțime de 1,68 m și, chiar dacă nu seamănă cu mama sa, Michelle Hunziker, celebra prezentatoare de televiziune, are deja o mulțime impresionantă de admiratori. 

Foto: Getty, Instagram

  • Fiica lui Eros Ramazzotti, vedetă pe Instagram. Cum arată tânăra cu 1,5 milioane de admiratori

related posts

Modifică setările cookies