Fiica lui Michael Jackson este o rebele declarata, dar s-a transformat complet, pentru covorul rosu. Aparitie uluitoare


A bifat o multime de aparitii care au facut pe toata lumea sa o considere o excentrica incurabila. Cu toate acestea, Paris Jackson are o frumusete de necontestat, iar la ultima sa aparitie pe covorul rosu a a impresionat pe toata lumea. 


Nu mai tarziu de zilele trecute, Paris aparea imbracata in blugi extrem de rupti, topuri transparente purtate fara sutien, tenisi si un look ravasit, per total. In plus, nu lipsesc aproape niciodata pierce-urilesi tatuajele.

La Premiile Grammy de anul acesta, Paris a pus punct tuturor criticilor pe care le-a primit vreodata. Imbracata intr-o salopeta cu fusta-pantalon, in dungi multicolore, Paris a fost imposibil de trecut cu vederea.

Tinuta stralucitoare i-a venit de minune, putine persoane reusind sa arate asa intr-o astfel de salopeta. Tocurile inalte au ajutat-o sa isi alungeasca silueta si mai mult, iar timpul petrecut la sala de sport incepe sa ii aduca avantajei tinerei care deja are un trup suplu.

Desi intreaga sa aparitie a fost una foarte frumoasa, toate privirile au fost atintite pe chipul tinerei, care de data aceasta a optat pentru un machiaj ceva mai natural si mai cuminte, care i-a lasat la vedere frumusetea naturala. Ochii de un albastru perfect, buze pline si conturate discret si pletele blonde aranjate in valuri dezordonate i-a construit un look impecabil. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Fiica lui Michael Jackson este o rebele declarata, dar s-a transformat complet, pentru covorul rosu. Aparitie uluitoare

related posts

Modifică setările cookies