Fiica lui Mick Jagger si nepoata acestuia impreuna si in al 13-lea ceas. Ce eveniment important impartasesc cele doua


Designer-ul Jade Jagger si fiica acesteia par a avea o conexiune demna de invidiat. Zilele trecute, fiica lui Mick Jagger a anuntat ca va deveni mamica pentru a 3-a oara, cam in aceeasi perioada in care va deveni si bunica.


 

Anuntul a fost facut public de catre aceasta pe Instagram, printr-o fotografie in care designer-ul de bijuterii isi arata burtica, fiind insarcinata in 6 luni.

 

Jade Jagger este casatorita cu Adrian Filary, un cunsocut DJ. Acesta a cerut-o in casatorie pe fiica lui Mick Jagger in ianuarie 2012, in Goa, India. Nunta a avut loc in prezenta celebrului sau tata si mama sa Bianca.

Assisi, nepoata lui Mick Jagger,in varsta de 21 de ani este si ea insarcinata, anul trecut aceasta declarand ca femeiele din familia sa au tendinta se a face copii la varste fragede.

Potrivit Daily Mail, Mick Jagger este incantat de vestea de a deveni strabunic. Assisi si-a anuntat celebrul bunic prin telefon ca va deveni mamica.

Assisi alaturi de bunica sa Bianca

Liderul grupului The Rolling Stones, Mick Jagger, in varsta de 70 de ani are 7 copii si 4 nepoti, in viitorul apropiat devenind pentru prima oara strabunic.

  • Fiica lui Mick Jagger si nepoata acestuia impreuna si in al 13-lea ceas. Ce eveniment important impartasesc cele doua

related posts

Modifică setările cookies