Fiica lui Sylvester Stallone a devenit o femeie in toata firea, extrem de sexy, Cum a aparut Sistine pe covorul rosu


De la micuta simpatica pe care tala ei o lua la evenimente, la femeia sexe de astazi, nu a fost decat un pas , pentru Sistine Stallone. Aparitiile sale din ultima perioada demonstreaza ca s-a maturizat si ca si-a mostenit parintii in tot ce putea mai bun.


Cu doi parinti celebri si superbi, fiicele cuplului Jennifer Flavin - Sylvester Stallone nu putea sa nu mosteneasca macar o mica parte din look-urile lor. Sistine, fiica de 19 ani a vedetelor, a inceput sa iasa din umbra parintilor sai si bifeaza aparitii la evenimente publice, singura, incercand sa isi faca un nume in mod independent.

"Rocky Balboa" isi spriijina fetele adolescente in visul lor de a deveni modele si posteaza adesea fotografii in care apare alaturi de ele, insa acestea au depasit varsta adolescentei si par pregatite sa se descurce singure, printre  celebritati. 
 

 

@hollywoodreporter

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on


Prezenta la Gala amfAR, Sistine a impresionat pe toata lumea, intr-o rochie verde, mulata, cu zone mari de piele lasate la vedere.  Ca o adevarat fiica de model, tanara s-a oprit pentru a poza, a zambit fotografilor si si-a arcuit spatele, corespunzator.

Nici pe retelele de socializare nu se lasa mai prejos, imaginile pe care le posteaza fiind unele sexy, demne de o adevarat profesionista in ale modellingului.

 

LA winter is brutal ????

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on


 

merry christmas!!

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on


 

BTS ✨

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on


  • Fiica lui Sylvester Stallone a devenit o femeie in toata firea, extrem de sexy, Cum a aparut Sistine pe covorul rosu

related posts

Modifică setările cookies