Sylvester Stallone, mesaj pentru Ucraina. Soldații au salvat un cățel pe care l-au botezat Rambo


În aceste momente, gândurile tuturor se îndreaptă către Ucraina, țara care se află în plin război cu Rusia. Mai mulți actori de la Hollywood s-au implicat în acțiuni de ajutorare a poporului ucrainean sau au postat mesaje de solidaritate.


Printre ei și Sylvester Stallone, actorul despre care puțini știu că are rădăcini ucrainene. Bunicii din partea mamei sale s-au născut și au trăit la Odessa, al treilea oraș ca mărime din Ucraina. 

 Starul de 75 de ani a postat un mesaj pe Instagram pentru poporul ucrainean. 

“Binecuvântați fie toți bărbații, femeile și copiii incredibil de curajoși. Acest coșmar, această tragedie, trebuie să înceteze”, a scris Sylvester în dreptul postării sale. 

Actorul a postat o captură dintr-o știre cu un cățel salvat de soldații ucraineni. 

Patrupedul este cel mai micuț și adorabil recrut al armatei ucrainene. Soldații l-au găsit înghețând de frig printre dărâmături. Cățelușul care a fost botezat Rambo le-a topit inimile internauților.

“Acum e alături de noi. El este câinele nostru de pază. Poate auzi foarte bine dacă un străin este în apropiere. El e protectorul nostru! Nu-i așa, Rambo?”, spune un soldat într-un filmuleț care s-a viralizat rapid pe internet. 

Sylvester Stallone a devenit extrem de cunoscut prin rolurile principale interpretate în filme de acțiune precum Rocky și Rambo.

Fotografii: Getty Images

 

 

 

 

  • Sylvester Stallone, mesaj pentru Ucraina. Soldații au salvat un cățel pe care l-au botezat Rambo

related posts

Modifică setările cookies