Fiica lui Will Smith, o aparitie. Cum arata cea mai rebela adolescenta celebra, atunci cand apare naturala


Fiica lui Will Smith mosteneste trupul de zeita al mamei ei si carisma inconfundabila a tatalui. Atunci cand nu se ascunde sub tinute traznite si machiaj, Willow are o frumusete greu de ignorat.


La cei 16 ani pe care ii are, Willow este una dintre cele mai indraznete, dar si frumoase tinere din Cetatea Filmului. Cu siguranta nu face parte din noul val de vedete, care mai de care mai sexy, insa un lucru este sigur: fanii se pot astepta la lucruri marete din partea ei.


Nascuta in anul 2000, Willow Smith a avut primul rol la doar 7 ani, in filmul de box-office I Am Legend; mai tarziu, pentru rolul din Kitt Kittredge a primit premiul Young Artist Award. Deja un fenomen, pe Willow o ajuta si faptul ca are doi parinti celebri: Will si Jada Pinkett Smith. Chiar si asa, prin talentul ei, adolescenta reuseste sa-si creeze un nume in showbiz, are un grup considerabil de fani si starneste interesul paparazzilor cu aparitiile ei excentrice.


Transformarea dintr-o copila excentrica intr-o adolescenta frumoasa si cool pare sa fie aproape completa, iar noi nu putem decat sa asteptam cu nerabdarea ca frumoasa adolescenta sa atinga maturitatea. :) 

Ultimele imagini cu Willow o arata complet nemachiata, cu parul lung aranjat in dreaduri si imbracata in negru din cap pana in picioare. Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 


 

  • Fiica lui Will Smith, o aparitie. Cum arata cea mai rebela adolescenta celebra, atunci cand apare naturala

related posts

Modifică setările cookies