Willow Smith, combinatia perfecta dintre Jada Pinkett si Will. Cum arata la 15 ani fiica celor doi artisti


Nu a implinit nici macar 18 ani, dar are lumea la picioare. In urma cu putin timp, paparazzii au surprins-o pe Willow Smith intr-o zi normala a vietii ei de adolescenta si au constat cat de mult seamana cu parintii ei celebri.


La numai 15 ani, Willow este deja un fenomen. Desigur, o ajuta si faptul ca are doi parinti celebri: Will si Jada Pinkett Smith. Chiar si asa, prin talentul ei, adolescenta reuseste sa-si creeze un nume in showbiz, are un grup considerabil de fani si starneste interesul paparazzilor cu aparitiile ei excentrice.

In urma cu putin timp, acestia au imortalizat-o la un targ cu producatori locali pe frumoasa fiica a celor doi actori si au distribuit fanilor imaginile, convinsi ca acestia abia asteapta sa o vada. In instantaneele cu pricina, se vede clar ca a mostenit corpul atletic al mamei sale si inaltimea tatalui ei.

Willow se afla insa in continua transformare la cei 15 ani ai sai. Ea se transforma usor in usor, dintr-o copila excentrica intr-o adolescenta frumoasa si cool, asa ca vom urmari cu interes cum se va schimba la maturitate si ce stil va adopta in cele din urma.

Ascensiunea pustoaicei a inceput pe cand avea numai 10 ani, cand a lansat piesa Whip My Hair, care are peste 120 de milioane de vizualizari pe Youtube. Nascuta in anul 2000, Willow Smith a avut primul rol la doar 7 ani, in filmul de box-office I Am Legend; mai tarziu, pentru rolul din Kitt Kittredge a primit premiul Young Artist Award.

  • Willow Smith, combinatia perfecta dintre Jada Pinkett si Will. Cum arata la 15 ani fiica celor doi artisti

related posts

Modifică setările cookies