Fiica Madonnei, extrem de sexy în cea mai nouă colecție de lenjerie intimă semnată de Rihanna


Lourdes Maria, fiica Madonnei, este încântată să colaboreze cu starul din Barbados, Rihanna! Și nu este prima dată!


Fiica Madonnei, Lourdes Maria Ciccone este cu adevărat o fană a Rihannei. Să fie chiar atât de îndrăgostită de muzica ei? Acest lucru nu-l cunoaștem deocamdată. Ce știm cu siguranță e că cele două au luat parte la același photoshooting fashion în care cele două prezintă creațiile de lenjerie intimă de la Savage X Fenty. Brandul este deţinut în totalitate de Rihanna.

Pasiunea lor pentru modă le-a unit şi de această data. Rihanna a ales-o pe Lourdes pentru a doua oară și iată cât de bine arată în noua colecție Savage X Fenty dedicată Zilei Îndrăgostiților.

Noua colecție de lenjerie intimă creată de Rihanna aduce în prim plan frumusețea și senzualitatea tuturor femeilor. Modelele sale au fost create să corespundă mai multor tipuri de siluetă.

Pe lângă colecția deosebită dedicată femeilor de Sfântul Valentin, Rihanna a mai lansat, înainte de a da vestea că a rămas însărcinată cu iubitul ei, rapperul, compozitorul și actorul american de culoare, ASAP Rocky, și noul ei luciu de buze, Fenty Beauty Gloss Bomb Heat. Glossul are un efect de mărire, oferă un aspect strălucitor și completează cu brio conturul buzelor realizat cu o nuanță închisă.

Foto: Profimedia/Instagram/savagexfenty/vtmag

  • Fiica Madonnei, extrem de sexy în cea mai nouă colecție de lenjerie intimă semnată de Rihanna

related posts

Modifică setările cookies