Fiica Madonnei, neepilata, plina de cercei si tatuaje. Cum au surprins-o paparazzi la plaja


Este cu siguranta una dintre fiicele rebele ale Hollywood-ului, iar faptul ca e fiica Madonnei nu o ajuta deloc sa treaca in anonimat.  Copie fidela a mamei sale, dinainte de a deveni celebra, Lourdes Leon a fost surprinsa de fotografi in ipostaze in care rar au putut sa o vada.


Lourdes si-a petrecut ziua la plaja, inconjurata de prieteni, iar fotografii nu au ratat ocazia de a o fotografia din toate unghiurile. Fiica Madonnei si a lui Carlos Leon si-a mostenit parintii si pare ca a luat ce era mai bun de la ei: sex-appeal-ul si indrazneala mamei si corpul atletic al tatalui.

"Ii sunt recunoscator pe viata Madonnei. Nu regret nimic din ce s-a intamplat si nici nu as schimba ceva. Am primit tot ce era mai bun din aceasta relatie, si anume pe fiica mea Lourdes. Fiica mea este totul pentru mine", spune Leon in trecut, in timp ce Madonna afirma ca isi doreste ca fiica ei sa faca totul cu moderatie si sa nu isi "distruga neuronii".

Lourdes atrage paparazzi ca un magnet. Cu asemenea corp, nici nu e de mirare si, in plus, tanara de 20 de ani este o iubitoare de tatuaje, de pierce-uri, de bratari pentur picior si alte acesorii pe care le poarta oriunde s-ar afla. In ultima imagini, Lourdes chiar apare neepilata, asemeni divelor din trecut.

Doua dintre desenele de pe corp ale lui Lourdes sunt cuvintele "MOM" , pe degete, dar si numele "MERCY" pe brat. Evident, Madonna si surioara ei mai mica sunt cele carora le-a dedicat aceste desene permanente pe piele, care ii completeaza look-ul excentric.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

  • Fiica Madonnei, neepilata, plina de cercei si tatuaje. Cum au surprins-o paparazzi la plaja

related posts

Modifică setările cookies