Le despart 39 de ani, dar carcotasii spun ca ar putea fi surori. Kylie Jenner si Madonna, impreuna la NY Fashion Week


La prezentarea de moda Phillipp Plein din cadrul New York Fashion Week, organizatorii le-au asezat pe Madonna si Kylie Jenner una langa cealalta in primul rand, dandu-le inca un motiv carcotasilor sa le compare :)


La numai 19 ani, Kylie Jenner a trecut printr-o adevarata metamorfoza din punct de vedete fizic. La numai 17 ani si-a marit buzele, iar acum cele mai noi imagini tin sa confirme cele mai noi suspiciuni, si anume ca si-ar fi marit si sanii.

In ciuda cotroverselor pe care le starneste, Kylie, mezina clanului Kardashian/Jenner, este un model pentru mii de tinere din intreaga lume. Este urmarita de 85 de milioane de oameni pe Instagram, ceea ce este o adevarata performanta. Se spune ca pentru o singura postare pe aceasta retea de socializare ar primi in jur de 100.000 de euro.

Are propria linie de cosmetice, iar lipglossurile sale sunt comandate pe internet de mii de tinere. Impreuna cu sora sa, Knedal Jenner, au lansat si cateva colectii de haine, asa ca la numai 19 ani, Kylie este o adolescenta destul de ocupata si cu conturile pline.

Invitata la prezentarea de moda Phillipp Plein din cadrul New York Fashion Week, Kylie a stat intre iubitul sau, Tyga, si Madonna, in primul rand. La 58 de ani, Madonna incearca sa se mentina tanara, mai ales ca iubitii ai au jumatate din varsta acesteia.  

Cu o pereche de ochelari de soare la ochi, Madonna si-a etalat picioarele intr-un dres plasa, pe deasupra careia a purtat o jacheta rosie cu imprimeu. Ne-au atras atentia manusile cool din piele si botinele sexy.

Inainte de a participa la acest eveniment de fashion, Kaylie Jenner a avut un look total diferit la lansarea magazinului sau de costmetice, de tip popup, din New York.

  • Le despart 39 de ani, dar carcotasii spun ca ar putea fi surori. Kylie Jenner si Madonna, impreuna la NY Fashion Week

related posts

Modifică setările cookies