Cum arată buchetul de flori de 5000$ pe care l-a primit Kylie Jenner de ziua ei


Kylie Jenner a împlinit abia 21 de ani și a dat o petrecere pe cinste pentru a sărbători evenimentul. Cum era de așteptat, invitații au răsfățat-o cu cadouri scumpe.

Tag-uri: #Kylie Jenner

Kylie Jenner a devenit majoră și a împlinit vârstă la care, în America, poate să bea legal. Pentru a celebra cei 21 de ani, Kylie a organizat o petrecere memorabilă cu o tematică inspirată de faimoasa păpușă Barbie. Printre invitați s-au numărat și câteva vedete precum Bella Hadid, The Weeknd și  Cara Delevingne.
Vedeta a primit în dar și un buchet cu 5.000 de trandafiri roșii și albi, sub forma unui pahar pe care scria “Legal AF” (a naiba de legală) din partea unei prietene. Se pare că luxosul buchet de trandafiri a costat nici mai mult nici mai puțin de 5000$.


 

a blessed birthday ✨ so grateful..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


 

picking up my new bitch

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Dintre toate cadourile pe care le-a primit, Kylie le-a arătat fanilor ei mașina dăruită de tatăl copilului ei, un Rolls Royce, vintage, fabricatîn 1950. Aceasta nu este prima mașină pe care Travis Scott i-o dăruiește lui Kylie Jenner. În luna februarie i-a mai făcut un cadou costisitor, o mașină Ferrari in valoare de 1,4 milioane de dolari, care nu se mai fabrică.

Travis și Kylie sunt împreună din aprilie 2017, iar la începutul lunii februarie a acestui an vedeta a adus pe lume o fetiță pe nume Stormi.

related posts

Modifică setările cookies