Kylie Jenner, criticată dur pe internet pentru că i-a pus cercei fetiței sale de 5 luni. "De ce i-ai dat găuri? E o barbarie!"


Vedeta americană de reality-show este la un pas să devină cea mai tânără miliardară din lume. Cu o avere estimată la 900 de milioane de dolari, Kylie a reușit să creeze o adevărată isterie pe internet, după ce a postat recent un filmuleț cu fiica ei. 


Starleta a vrut să le arate fanilor cât de drăguță este și cât de mult a crescut fiica ei, Stormi,  postând un clip adorabil în care apare fetița. 

În vârstă de 5 luni, Stormi se bucură de apropierea de mama sa, pe care o îmbrățișează și o trage ușor de păr.
 

 

THIS IS SO CUTE 7/11/18

O postare distribuită de Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pe


Dincolo de momentul dulce, internauții au remarcat altceva. Faptul că Stormi poartă cercei, iar acest lucru a însemnat o avalanșă de comentarii negative. 

"De ce ai făcut asta? Este o barbarie!", "Nu te-ai gândit că pe fetiță o doare?",  "Ar trebui să o lași pe ea să aleagă, atunci când va crește dacă vrea să poarte sau nu cercei. ", "De ce ar trebui un bebeluș să poarte cercei? Doar pentru că e drăguț și la modă?", sunt câteva dintre comentariile fanilor furioși. 

Pe de altă parte, tânăra mamă a fost apărată de foarte mulți internauți. "Nu cred că este nimic rău în asta. Foarte mulți părinți din întreaga lume le pun cercei bebelușilor și nu se întâmplă nimic!", "Lăsați-o pe Kylie în pace! Faceți mult tam-tam pentru nimic!", i-au sărit în apărare cei mai loiali admiratori care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Kylie a ales pentru micuța Stormi o pereche de cercei foarte finuți, din aur, cu surub. 
 

 

cutie 7/11/18

O postare distribuită de Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pe


 

related posts

Modifică setările cookies