Kylie Jenner, desfiinţată de mamele de pe internet."Cu greu te poţi numi mamă!"


Kylie Jenner a iscat un val imens de controverse pe internet, după ce a părăsit-o acasă pe fiica ei de două luni, Stormi, în timp ce ea a participat la Coachella.


Kylie, în vârstă de 20 de ani, a participat la un weekend de la Coachella, care a început vineri și a continuat până duminică, în ciuda faptului că a născut acum două luni."Nu sunt o mamă obișnuită, sunt o mamă bună.", a decalrat  Kylie,  în timp ce părea destul de relaxată după ce a lăsat-o pe Stormi ca să participe la festival.

Gestul ei a strârnit furie pe internet. "O mamă cool nu-și lasă nou-născutul pentru un weekendla Coachella ! i-a scris un fan pe Instagram. Ea a concluzionat: "Dacă vrei să petreci, nu trebuia sa rămâi însărcinată."

O altă persoană a răbufnit pe Twitter, sugerând că atitudinea  lui Kylie ar trebui să servească drept exemplu pentru a intelege de ce folosirea contracepției este atât de importantă. "Kylie Jenner ar trebui să fie exemplul tuturor pentru a învăța cum să folosească protecția", a scris femeia revoltată.

Escapada la Coachella vine la doar câteva săptămâni după ce ea și Travis s-au bucurat de un weekend în Miami, unde au fost văzuți relaxați pe o barcă și beți bere, la doar trei săptămâni după nașterea primului lor copil."Creadeți că nașterea copilului o va opri Kylie Jenner să meargă la Coachella? Mai gândiţi-vă!", a glumit un alt utilizator.

"Ea pare să o părăsească pe Stormi destul de des ... mi se pare ciudat!" a scris un alt utilizator supărat. O mamă foarte deranjată a comentat: "Trebuie să fie frumos să fii mama nouă și să mergi la Coachella în același an".

 

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe


În ciuda tuturor comentariilor negative,  au existat câțiva oameni care i-au luat apărarea. Unul a scris: "Ce problemă aveți cu Kylie Jenner dacă merge la Coachella? Chiar credeţi că a părăsit copilul fără să se asigure că are parte de cea mai bună îngrijire?

"Ea are atât de mulți oameni care au grijă de copilul ei, încât probabil micuţa nici măcar nu va ști că a dispărut", a spus o altă femeie.

  • Kylie Jenner, desfiinţată de mamele de pe internet. Cu greu te poţi numi mamă!

related posts

Modifică setările cookies