Kylie Jenner a făcut copilul cu garda ei de corp? Cât de bine seamănă Stormy cu Tim Chung, cel mai sexy bodyguard


Familia Kardashian este învăluită într-un nou scandal. Tot mai mulți spun că Stormi, fetiță de doar 3 luni a lui Kylie Jenner, este copia fidelă a lui Tim Chung, bodyguardul vedetei.


Relația lui Kylie cu Travis Scott a fost mereu învăluită în mister. Cei doi par să își trăiască povestea de iubire la intensitate maximă.

După o relație tumultoasă cu rapperul Tyga de mai bine de 4 ani, Kylie s-a despărțit de el în aprilie 2017 și în aceeași luna a început o nouă poveste de iubire cu Travis cu care a și rămas însărcinată după doar o luna. Faptul că relația lor se consumă cu o viteză atât de mare, a dat naștere unor semne de întrebare. Recent, rețelele de socializare au fost împânzite de mesaje în care internauții susțin că micuța Stormi seamănă extrem de mult cu bodyguardul lui Kylie și că acesta ar fi de fapt tatăl biologic al fetiței.


 

????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


 

my pretty girl is 3 months old today ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Aceste zvonuri au fost întărite și de faptul că Tyga ar fi declarat: “Stormi nu arată ca Travis. Ochii, nasul și părul ei nu sunt ca ale lui Travis. Travis este un idiot”.

Se pare că Tyga nu s-a împăcat niciodată cu ideea că faimoasa vedetă a trecut atât de repede peste relația lor și i-ar fi cerut lui Kylie să facă un test de paternitate pentru a dovedi că Stormi nu este fiica lui.


 

Summer ‘17 ????

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on


 

@theblacktux got me feelin’ like a million bucks ???? #PartyReady

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on


Zvonurile au influențat-o și pe mama lui Travis care se pare că face presiuni asupra fiului ei, astfel încât să aibă dovezi că el este tatăl și să poată închide gurile rele. Un apropiat al familiei Kardashian a declarat: “mama lui Travis o place pe Kylie, dar este de modă veche și nu are încredere în nimeni și nimic. . În timp ce Travis rade de aceste zvonuri, mama lui își dorește să fie sigură 100%”.

Cel mai câștigat din toată această poveste este Tim Chung. Bodyguardul cel sexy al lui Kylie se bucură de o popularitate tot mai mare pe rețelele de socializare. Dacă în 2017 contul lui de Instagram avea doar 50.000 de falloweri, în prezent are peste 471.000. 

related posts

Modifică setările cookies