Kylie Jenner a postat un filmuleţ adorabil cu micuţa ei şi se pregăteşte de încă un weekend sălbatic la Coachella


Kylie Jenner a fost aspru criticată de mamele de pe internet, după ce şi-a lăsat fetiţa de 2 luni acasă şi a mers la celebrul festival Coachella să petreacă două zile şi două nopţi. Iar acum a găsit modalitate perfectă de a le răspunde cârcotaşilor.


Întoarsă acasă la fetiţa ei de două luni, tânăra mamă n-a pierdut timpul. A făcut câteva filmuţe cu adorabila Stormi şi a postat imaginile pe Instagram.

 

Mommy’s twin! (Sorry reposting cause there was no sound!) 4/18/18

O postare distribuită de Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pe

"Nu o plac pe Kyle, dar bebeluşul acesta este adorabil!", "Cât de dulce este!". "Micuţa Stormi este incredibil de frumoasă!"- sunt câteva dintre comentariile fanilor care au fost cuceriţi de fetiţa în vârstă de două luni. 

 

Mommy and me time! (Reposting cause there was no sound sorry!) 4/18/18

O postare distribuită de Kylie Jenner (@kyliesnapchat) pe


 

"Nu o plac pe  Kyle, dar bebeluşul acesta este adorabil!" , "Cât de dulce este!". " Micuţa Stormi este incredibil de frumoasă!" 

Kylie a fost desfiinţată de mamele de pe internet după escapada la Coachella, unde este aşteptată să închidă festivalul.  "O mamă cool nu-și lasă nou-născutul pentru un weekendla Coachella ! i-a scris un fan pe Instagram. Ea a concluzionat: "Dacă vrei să petreci, nu trebuia sa rămâi însărcinată."
 
O altă persoană a răbufnit pe Twitter, sugerând că atitudinea  lui Kylie ar trebui să servească drept exemplu pentru a intelege de ce folosirea contracepției este atât de importantă. "Kylie Jenner ar trebui să fie exemplul tuturor pentru a învăța cum să folosească protecția", a scris femeia revoltată.

related posts

Modifică setările cookies