I se spune Madonna de România pentru că împărtășește aceleași plăceri vinovate ca ale celebrei artiste


I s-a spus Madonna de România și pare să fie extrem de încântată de acest lucru. Ea este, de fapt, Thalida Trofin, o tânără cântăreață de la noi care, pe lângă faptul că iubește muzica, este și o studentă eminentă, șefă de promoție. 


Ce complexe are Madonna de România, ce modificări își dorește să facă pe viitor și ce spune despre Smiley, a declarat totul pentru Perfecte.ro. 

“Totul a pornit de la faptul că apelez destul de des la tratamentele de beauty ale Madonnei”  

De ce ți se spune Madonna de România?

Sinceră să fiu, și pe mine m-a surprins acest nickname pe care presa mi l-a atribuit, dar m-a și flatat în același timp, recunosc.
Pe lângă asemănarea în ceea ce privește look-ul, cred că totul a pornit de la faptul că apelez destul de des la tratamentele de beauty ale Madonnei, pentru că se poate vedea cu ochiul liber cât sunt de eficiente, dacă observăm evoluția ei, dar și din faptul că preiau în show-urile mele live elemente din conceptele Madonnei.

De curând am aflat că împărtășim și aceleași plăceri vinovate din punct de vedere culinar, mai exact pizza, cartofii prăjiți și chipsurile, la care eu personal rar am acces din cauza stilului de viață pe care l-am adoptat, dar adesea mă uit la poze cu mâncăruri de gen, am impresia că simt gustul și îmi trece pofta (puțin ciudat, dar eficient).


Te flatează acest lucru?

Da, evident, vorbim despre una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, este o figură iconică pentru industrie, este câștigătoarea a 7 premii Grammy și a două Globuri de Aur, cum ar putea să nu mă flateze comparația? Încă de mică o admirăm pentru excentricitate și curaj, așa că o comparație de gen nu poate decât să mă bucure și să mă motiveze totodată să evoluez în ceea ce fac.
 
Crezi că semeni cu ea?

Lăsând la o parte aspectul fizic, cred că asemănarea vine mai mult din faptul că activăm oarecum în aceeași industrie, deși pe continente diferite și într-un mediu muzical total altfel construit, dar și din faptul că împărtășim aceeași pasiune pentru muzica pe care o facem.

Ce îți place la Madonna? 

Îmi place foarte tare energia pe care reușește să o transmită dincolo de ecrane și faptul că, la fiecare apariție trezește reacții de toate felurile, contradictorii chiar, în rândul celor care o privesc. Cred că este cel mai important lucru pentru un artist, să fie capabil să modifice ceva în cel care se află în fața lui, să îl transpună într-o altă stare care să îl determine să rezoneze cu muzica lui. Și da, sunt o mare fană a albumului ,,Like a virgin", mi se pare un act de curaj tot conceptul în sine. De asemenea, filmul ,,Evita" mi se pare o capodoperă, nu mă satur niciodată să îl revăd.
 
Cum îți place să te întreții? Ce trucuri de beauty ai moștenit de la mama sau de la bunica ta?
  
Îmi place să merg la sală, petrec destul de mult timp în saloane, apelez la tot felul de tratamente și după cum spuneam și anterior, am împrumutat multe dintre trucurile Madonnei. De exemplu, după o noapte de concert în care nu reușesc să adorm la o oră rezonabilă, îmi pun gheață pe ochi preț de câteva ore și apoi sunt fresh. Ice, ice, baby! 

Acesta este unul dintre trucurile de frumusețe pe care l-am împrumutat de la Madonna.
Și în ceea ce privește genele, pot să spun că am moștenit fizicul tatei și atitudinea mamei, deci sunt o combinație fericită, îmi place să cred, a parinților mei.
 
Ești adepta operațiilor estetice? Dacă da, ce anume îți dorești să modifici la tine?
 
Da, sunt de acord cu operațiile estetice, atâta timp cât nu sunt duse la extrem și nu urâțesc, în loc să amelioreze aspectul fizic.
În ceea ce mă privește, îmi doresc de ceva timp să apelez la operația de rinoplastie, este un complex mai vechi de-al meu și cred că de îndată ce termin cu licența, mă voi ocupa și de acest aspect.
 

Cu ce artist, de la noi sau de afară, îți dorești un feat?
 
Dacă ar fi vorba de o colaborare pe plan intern, este binecunoscuta pasiune a mea, care deja nu mai este un secret, pentru Smiley, atât ca artist, cât și ca om.

P.S.: Mama și-l dorește de ginere dintotdeauna.

Iar dacă ne referim la colaborări cu artiști internaționali, cred că ar fi interesant un featuring între Madonna și Madonna de România, nu credeți? 


 
Cum de ai îmbinat atât de bine muzica cu învățătura? De unde această pasiune pentru muzică?
 
Pasiunea mea pentru muzică a început undeva pe la vârsta de 4 ani, atunci am început să iau primele lecții de canto și continuă, evident, și în prezent. 

În ceea ce privește îmbinarea cu învățătura, primesc des această întrebare, despre cum am reușit să fiu șefă de promoție și să mă mențin și la facultate pe prima poziție a clasamentului, având în vedere preocupările muzicale care îmi ocupă o mare parte din timp.

Cred că este vorba de ambiție în primul rând, de antrenamentul pe care l-am avut încă din copilărie, am intrat într-un bioritm prin care am reușit să le împac pe ambele, muzica m-a ajutat să învăț și să mă exprim mai ușor, iar pasiunea pentru matematică să devin mai organizată și să îmi stabilesc țelurile cu o precizie extremă.
 
 Unde îți dorești să ajungi muzical vorbind?
 
Am mai multe obiective pe plan muzical, dar nu mi-am stabilit un anumit punct pe care să îmi doresc să îl ating în carieră, pentru că nu vreau să mă limitez singură, îmi doresc să fac ceea ce îmi place în continuare, îmi doresc ca piesele mele să ajungă pe buzele și în inimile oamenilor, vreau ca această pasiune să îmi devină și principala meserie și deși ar putea părea ciudat acest răspuns, pot să vă spun că nu îmi doresc să depășesc granițele țării, vreau să ajung cât mai sus în spațiul copilăriei mele, în țara mea, acolo unde mă simt cel mai bine, în singurul loc pe care îl pot numi ,,acasă".
 

  • I se spune Madonna de România pentru că împărtășește aceleași plăceri vinovate ca ale celebrei artiste

related posts

Modifică setările cookies