Fiicele fratilor Baldwin au facut senzatie pe covorul rosu. Cat de bine arata cele mai sexy verisoare din showbiz


Tom Cruise a fost eclipsat la premiera Mission Impossible: Rogue Nation de catre familia Baldwin. Alec Baldwin si-a adus pe covorul rosu superba sotie, Hilaria, si pe fiica sa, Ireland. Aceasta din urma a fost insotita de verisoarele sale, Hailey si Alaia, fiicele lui Steven Baldwin.


Cele mai sexy verisoare din showbiz, Ireland (19 ani) si Hailey (18 ani) au fost in centrul atentiei la premeira celui mai nou film din seria Misiune Imposibila. Hailey a fost, de departe, cea mai fotografiata vedeta, datorita rochiei sale minuscule si a picioarelor interminabile, puse in valoare cu o pereche de sandale sexy, cu toc.

Fiica lui Alec Baldwin si a lui Kim Basinger, Ireland a renuntat la parul blond si a afisat un nou look pe covorul rosu. Parul saten o face sa para mai matura si mai serioasa.

Ireland a pozat sexy in fata paparazzilor, oferindu-i tatalui ei ocazia sa o pariodieze, spre amuzamentul celor prezenti la eveniment :)

Cele doua au fost insotite si de Alaia Baldwin, cea de-a doua fiica a lui Steven Baldwin.

In Mission Impossible: Rogue Nation, Ethan Hunt si echipa sa primesc cea mai grea misiune de pana acum: sa neutralizeze Sindicatul, o organizatie terorista, dornica sa le distruga pentru totdeauna propria lor organziatie, IMF.

 

Vezi mai multe imagini de la premiera in galeria foto de mai jos.

  • Fiicele fratilor Baldwin au facut senzatie pe covorul rosu. Cat de bine arata cele mai sexy verisoare din showbiz

related posts

Modifică setările cookies