Fostul iubit al Madalinei Ghenea, show erotic la saptamana modei de la New York


Philipp Plein, fostul iubit al Madalinei Ghenea, si-a prezentat o noua colectie de haine in cadrul saptamanii modei de la New York. Asa cum era de asteptat, excentricul designer a facut din acest moment un adevarat show. Totusi, nimeni nu se astepta la asta…


Philipp Plein si-a inceput prezentarea cu un show burlesque sustinut de faimoasa Dita Von Teese, cea care a fost casatorita cu Marilyn Manson. Artista, imbracata doar in lenjerie intima, a realizat un scurt numar de dans intr-un pahar de martini, inainte ca modelele sa-si faca aparitia pe catwalk.  

Colectia semnata Philipp Plein a fost una fetis, din care nu au lipsit piesele din piele, hamurile si nici chokerele. La final, pe catwalk a intrat modelul Teyana Taylor, imbracata intr-un body sumar, care a incins si mai mult atmosfera cu un dans erotic. 

 

Pink Carpet w.my ❤️ love @showtimeboxing #allpleineverything

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) onDe cand s-a despartit de Madalina, Philipp s-a refugiat in bratele unei alte brunete sexy, care seaman cu nimeni alta decat Kim Kardashian.
  • Fostul iubit al Madalinei Ghenea, show erotic la saptamana modei de la New York

related posts

Modifică setările cookies