Fotografia care a chinuit milioane de oameni. Nimeni nu a reusit sa ghiceasca din prima daca personajul este femeie sau barbat in realitate. Tu poti?


Au petrecut minute in sir incercand sa gaseasca adevarul pe baza indiciilor pe care insusi personajul le da in fotografie, dar nu au reusit sa traga o concluzie corecta.


Este barbat pentru ca are sprancene groase, si un maxilar bine conturat, ca sa nu mai vorbim despre barba? Atunci cum ramane cu unghiile ingrijite, parul lung si blond si buzele imense? Trebuie sa fie femeie, nu? Dar bustul generos de ce lipseste in acest caz?

Te dai batuta? Personajul din imagine este de fapt… barbat si se numeste Adam Baker. Are 21 de ani, a studiat arta si design la Paris si este un artist excentric ce face constant "naveta" intre Londra si capitala franceza.

Iubeste fotografia si incearca sa isi creeze un nume in acest domeniu, insa intre timp isi castiga existenta ca "dansatoare" de cabaret sub numele de scena Eve Wire.

Pentru a intra in pielea personajului, Adam se transforma complet, foloseste zeci de produse de machiaj printre care fond de ten si gene false. Evident, poarta si peruca blonda pentru a-si completa look-ul.

Datorita trasaturilor androgine, tanarul englez are succes si ca femeie, si ca barbat, ceea ce il face extrem de interesant. Tu ai ghicit din prima ca este vorba despre un "el"?

  • Fotografia care a chinuit milioane de oameni. Nimeni nu a reusit sa ghiceasca din prima daca personajul este femeie sau barbat in realitate. Tu poti?

related posts

Modifică setările cookies