"I-am zis ca plecam 3 zile si mi-a raspuns ca are numai 5 valize." In ce ipostaza s-au fotografiat Gianluca si sotia sa


Sunt adeptii unui stil de viata luxos si pretentios, se distreaza si se relaxeaza in cele mai extravagante locatii si publica imagini si clipuri pe retele de socializare, iar asta le-a adus notorietate. In ciuda diferentei de varsta dintre cei doi, Gianluca si Giorgia formeaza in egala masura un cuplu controversat, dar adorat de o multime de fani.


Gianluca a devenit vedeta pe retelele de socializare si nu numai, datorita imaginilor si clipurilor pe care le posteaza in mod constant. In unele dintre imagini apare si iubita barbatului in varsta de 49 de ani, iar diferenta de 18 ani dintre ei este prea putin notabila.  Cei doi par mai degraba sa aiba spirite de adolescenti, fiind un exemplu ca varsta poate fi un simplu numar.

Obisnuiti sa fie fotografiati si filmati in mod constant, Giorgia si Gianluca au inceput sa fie urmariti "si de paparazzi, o multime de publicatii internationale dorind sa dezvaluie despre cei doi lucruri sau ipostaze pe care nu le-au pus deja pe Instagram.

Cuplul simpatic pare sa duca o viata extrem de relaxata, iar calatoriile se afla printre primele lucruri pe care adora sa le faca impreuna. Una dintre ultimele imagini postate de barbat pe internet ii arata pe cei doi in drum spre o excursie: "I-am zis ca plecam 3 zile si mi-a raspuns ca are numai 5 valize. Am nevoie de o masina doar pentru ea".

 

Three days in Cortina and she says: " i only have 5 suitcases.." I need a van just for her...???? @jogiorgiajo #gvlifestyle

A photo posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) onNu a fost nevoie decat de o singura zi pentru ca imaginea sa adune peste jumatate de milion de aprecieri si in jur de 7000 de comentarii, doar profilul lui Gianluca fiind urmarit de 6 700 000 000 de persoane., iar postarile sale devin virale peste noapte.

Milionarul este pasionat de sport, lifestyle si fitness, lucruri de care se ocupa inca din tinerete, in timp ce sotia sa este model si economist.

 

Back from Moscow and Miami❤️ @jogiorgiajo #gvlifestyle

A photo posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

  • I-am zis ca plecam 3 zile si mi-a raspuns ca are numai 5 valize. In ce ipostaza s-au fotografiat Gianluca si sotia sa

related posts

Modifică setările cookies