Gemenele Siameze locuiesc cu soțul lui Abby de mai mulți ani. Povestea lor a devenit cunoscută în anii ’90 și a fost subiectul mai multor emisiuni TV americane foarte populare.

Imagini de la nunta gemenelor siameze

Abby Hensel este căsătorită cu Josh Bowling din 2021, potrivit Today.com. În vârstă de 34 de ani, gemenele siameze locuiesc în Minessota cu soțul lui Abby, care se descrie drept „tată, veteran și asistent medical” pe pagina sa de Facebook.

Abby și Brittany Hensel s-au născut pe 7 martie 1990, în Minnesota, SUA. Părinții lor au refuzat operația de separare după ce li s-au adus la cunoștință toate riscurile implicate. Brittany și Abby și-au împărtășit pentru prima dată povestea în 1996, în emisiunea „The Oprah Winfrey Show”.

În 2012, viața lor a fost expusă în cadrul reality show-ului de pe TLC „Abby & Brittany”.

Surorile s-au născut fuzionate de la trunchi în jos. În partea superioară au mai multe organe separate, printre care măduva spinării, creierul și inima, și împărtășesc organele situate sub talie. Brittany controlează partea stângă a corpului lor, în timp ce Abby o controlează pe cea dreaptă.

În trecut, cele două au declarat că își doresc să devină mame, la un moment dat.

„Lumea întreagă nu trebuie să știe cu cine ne întâlnim”, a spus Brittany în 2006, în documentarul „Joined for Life: Abby & Brittany împlinesc 16 ani”, „sau tot ce vom face”.

Sursă foto: Capturi TikTok și Yotube/ Instagram