George Clooney nu vrea ca sotia lui sa mai plece in tari periculoase: "Va evita locurile in care nu este bine primita"


George Clooney si sotia sa Amal asteapta sa devina parinti de gemeni, in scurt timp. Frumoasa avocata britanica de origine libaneza este insarcinata, insa arata impecabil si a facut furori cu vestea ca asteapta doi bebelusi. Tocmai din acest motiv actorul nu vrea ca ea sa mai calatoreasca in tari periculoase. 


Cei doi, deveniti sot si sotie spre sfarsitul anului 2015, au decis ca Amal sa renunte momentan la o parte dintre delegatii pe care le facea in interes de serviciu, in zone despre care actorul spune ca "nu este bine primita".

Bruneta in varsta de 39 de ani si celebrul sau sot au facut declaratii oficiale despre sarcina, iar ea chiar a spus ca intreaga publicitate iscata in jurul bebelusilor ca urmeaza sa vina pe lume, ii aduce beneficii in cariera.  Avocata lupta pentru drepturile omului, iar uneori se poate afla in conditii periculoase, incercand sa apere persoane cu probleme extrem de grave. 

"Am decis sa fim mult mai responsabili, sa evitam pericolul.Nu voi mai merge in Sudan si Congo si Amal nu va mai merge in Iraq si va evita locurile unde nu este bine primita", a povestit George Clooney. "Inainte nu imi pasa, ba chiar gaseam destul de excitant mersul in locuri in care niciun reporter nu a ajuns. Suntem norocosi sa locuim intre Italia, America si Anglia. Dar cand vor incepe copiii scoala, vom alege unde ne stabilim.", a mai povestit actorul de 55 de ani, conform Daily Mail.

Clooney a mai marturisit ca desi oamenii cred despre ei ca abia apuca sa se vada, in realittate nu au petrecut niciodata mai mult de o saptamana separati.  

Imagini in galeria foto de mai jos:

  • George Clooney nu vrea ca sotia lui sa mai plece in tari periculoase: Va evita locurile in care nu este bine primita

related posts

Modifică setările cookies