Gigi Becali, despre vaccinarea rudelor sale: „Eu nu le interzic”


După ce a declarat în nenumărate rânduri că el este împotriva vaccinului anti-COVID-19, Gigi Becali are parte de probleme la echipa patronată de el, FCSB: mai mulți fotbaliști s-au îmbolnăvit și nu mai pot juca fotbal momentan, din cauza coronavirusului.


Chiar dacă numărul de cazuri crește alarmant în România, patronul FCSB nu și-a schimbat discursul și a afirmat, încă o dată, că este împotriva vaccinului, dar că militează pentru testare.

„Conform regulamentului, fotbaliștii care sunt deja vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus si n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID, pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului. Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci. Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a spus Gigi Becali.

Vezi și: Tom Cruise a descoperit elixirul tinereții!

related posts

Modifică setările cookies