"High School Musical" este istorie. Cum a fost surprinsa Vanessa Hudgens, la plaja, la 11 ani de la lansarea filmului


Forma un cuplu cu Zac Efron pe micile ecrane ale tuturor adolescentilor si cucereau pe toata lumea. Dupa 11 ani, cei doi actori sun complet transformati, iar Vanessa a devenit o femeie in toate firea, extrem de sexy, pe care paparazzi abia asteapta sa o vada la plaja.


Trecerea de la "High School Musical" la "Springbreakers" fost una cat se poate de interesanta pentru fanii actritei. Odata cu maturizarea, insa, Vanessa a devenit una dintre cele mai sexy brunete din lumea filmelor, dar si una dntre cele mai apreciate prezente feminine. Vanessa se tine departe de scandaluri si rareori este prinsa pe picior gresit de catre fotografi.

Desi au existat zvonuri despre o posibila dependenta de droguri, iar unii critici au spus despre ea, la un moment dat, ca a luat prea mult in greutate, actrita a dovedit ca nu se afla nicidecum in vreuna dintre aceste situatii. Mai mult decat atat, sportul a ajutat-o sa capete niste forme fizice de invidiat si abdomenul ei a fost tinta multor fotografi.

Acum in varsta de 28 de ani, bruneta pare sa duca o viata discreta, insa asta nu ne impedica sa o admiram atunci cand este surprnsa in ipostaze cel putin interesante. Pozata la plaja, intr-un costum de baie dintr-o singura piesa, estrem de chic, Vanessa a bifat inca o aparitie sexy, dar si plina se stil.

Vezi imaginile mai jos:


  • High School Musical este istorie. Cum a fost surprinsa Vanessa Hudgens, la plaja, la 11 ani de la lansarea filmului

related posts

Modifică setările cookies