Horia Brenciu si iubita sa, Alice, cuplul perfect: desi se afiseaza rar impreuna, le sta superb pe covorul rosu. Cat de frumoasa e familia celor doi


Horia Brenciu si Alice Dumitrescu formeaza un cuplu inca din 2006, iar anul trecut au devenit parintii unei fetite adorabile. In ciuda faptului ca au o relatie serioasa si de lunga durata, cei doi nu apar foarte des impreuna la evenimente mondene.


Horia Brenciu si Alice au facut o exceptie de data aceasta si s-au afisat impreuna pe covorul rosu la petrecerea aniversara a revistei Viva.

Juratul de la Vocea Romaniei a venit imbracat la 4 ace, intr-un costum gri, in vreme ce iubita sa Alice a ales un outfit nude, simplu, care i se potriveste de minune.

Alice Dumitrescu isi recapata treptat silueta de dinainte de nastere, ea slabind considerabil din noiembrie pana in prezent.

Foto: Horia Brenciu si Alice Dumitrescu, sursa foto: revista Viva

 

Micuta Mina nu este singura fetita din familia Brenciu-Dumitrescu. Dintr-o relatie anterioara, Alice mai are doua fete cu care Horia se intelege de minune. In varsta de 45 de ani, cu 5 mai in varsta ca Horia, Alice se mandreste cu inca doua fete destepte si frumoase: Andreea si Maria.

"Cu atatea fete prin preajma ta, nicio zi nu seamana cu cealalta. A fi tata este poate cea mai frumoasa si mai provocatoare slujba din lume", spunea Horia intr-un interviu.

Foto: Familia lui Horia Brenciu si a lui Alice Dumitrescu. Sursa foto: revista VIVA

Foto: Horia Brenciu si micuta Mina. Sursa foto: Facebook

Artistul este incantat ca micuta Mina seamana cu el :) "Voce, privire, atitudine, vocatie, determinare, lacrimi, uimire si pofta de mincare… E clar! A mea e! :)", spunea Horia pentru protv.ro.

Foto: Tatal lui Horia Brenciu si Mina. Sursa: Facebook

  • Horia Brenciu si iubita sa, Alice, cuplul perfect: desi se afiseaza rar impreuna, le sta superb pe covorul rosu. Cat de frumoasa e familia celor doi

related posts

Modifică setările cookies